| Meer info | Gebruiksaanwijzing | Ingrediënten | Pers | Beoordeling | ||||||||||||||||||||||
| Frankinsence komt oorspronkelijk uit het Rode Zee gebied en groeit door heel Noordoost Afrika. Door de eeuwen heen is het gebruikt als natuurlijke wierrook. De hars heeft een warme, houtachtige, zoete, kruidige geur. Frankinsence staat bekend om zijn ontspannende, meditatieve werking en geeft een gevoel van harmonie en innerlijke rust. Het staat ook bekend om zijn krachtige verjongende werking voor de huid. In het bijzonder geschikt voor de droge en ouder wordende huid. | ||||||||||||||||||||||||||
| Om dagelijks je gezicht mee te reinigen of tussendoor te gebruiken als toner. Je kunt het direct op je gezicht sprayen of op een wattenschijfje gebruiken. | ||||||||||||||||||||||||||
|
Onder andere: rose otto, geranium, frankinsence.
INCI: |
||||||||||||||||||||||||||
Productbeoordeling
|
||||||||||||||||||||||||||
Shoppingbag

