| Meer info | Gebruiksaanwijzing | Ingrediënten | Pers | Beoordeling | ||||||||||||||||||||
| Patchouli olie is een rijke, amberkleurige olie verkregen uit de rijk geurende bladeren van de plant. Wordt op Java, Indonesië, in het wild verbouwd. Deze verrijkende, sensuele olie werkt zeer huidverjongend en geeft je veel energie. Sinds de 19e eeuw wordt het in India ook gebruikt om kleding en beddengoed heerlijk te parfumeren. | ||||||||||||||||||||||||
|
Voor wekelijks gebruik. |
||||||||||||||||||||||||
|
Onder andere: patchouli, jojoba olie, kamille, walnootschil.
INCI: aqaqua/water cetearyl alcohol/emulsifier cetyl alcohol/emulsifier betaine/emulsifier simmondsia sinensis*/jojoba oil glycerol stearate/moisturiser sodium steroyl lactylate/emulsifier juglans regia/walnut shell glycerine cymbopogon martinii*/palmarosa pogostemon cablin*/patchouli dehydroacetic acid/preservative benzyl alcohol/preservative phenoxyethanol/preservative *Ingrediënten uit biologische landbouw |
||||||||||||||||||||||||
Productbeoordeling
|
||||||||||||||||||||||||
Shoppingbag

