10 Jaar Shizo.nl

Shizo Jubileum Cadeau

Dit portret van Zoë is met veel liefde voor ons gemaakt door Peter en Christel van CP PHOTO ART in Badhoevedorp. Het hangt op groot formaat bij ons thuis aan de muur. 
Het is ook niet zomaar een photoshoot. Het is een 2 tot 3 uur durende, zeer bijzondere en zéér persoonlijke ervaring. Een belevenis!
Enkele van onze klanten hebben deze photoshoot al mogen ervaren en de vaak emotionele reacties na afloop hebben ons meer dan eens ontroerd. 
Ook jou gunnen wij deze ervaring en zo'n prachtig naturel portret! Van jezelf, je partner, je kind(eren), je ouder(s) of het hele gezin! 

Wat moet je doen?  
Plaats een bestelling van minimaal €75,00 aan producten (inclusief gratis verzending!) en gebruik bij het afrekenen de code: JUBILEUMSHOOT.
Je ontvangt dan bij je bestelling de gratis voucher + een uitgebreide toelichting hoe je de voucher bij CP PHOTO ART kunt verzilveren. 
Heb je geen interesse in dit cadeau, laat de code dan weg.

Bekijk de voucher voorwaarden CP PHOTO ART.
Bekijk andere portretvoorbeelden op de website. 

- Maximaal 1 voucher per klant. Klanten die reeds eerder een voucher hebben ontvangen en verzilverd, kunnen deze niet nogmaals claimen. 
- Geldig zolang de voorraad strekt.
- De voucher is niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld of producten.
- Neem binnen 1 week na ontvangst (uitgiftedatum Shizo op achterkant voucher) contact op met CP PHOTO ART om je voucher te verzilveren en je photoshoot te plannen. Deze vindt dan binnen 2 maanden plaats in Badhoevedorp of vanaf november in Cuijk.
- Alleen voor particulier gebruik.

Heb je vragen over dit Shizo Jubileum Cadeau? Neem contact op of app naar 06-15103498.

Enjoy! 
Met feestelijke en groene groet, 


Shirley
Founder Shizo Natural Cosmetics | Shizo.nl

PS: Wil je ons feliciteren?
Bij The FeedbackCompany kan je een review achterlaten (kan anoniem) over je ervaringen met Shizo in de afgelopen 10 jaar. Daar maak je ons superblij mee!