9 oktober | MotherDaughter Day for Malala

  • Geplaatst op
  • Door team Shizo
  • Geplaatst in event, shizo.nl
  • 0
9 oktober | MotherDaughter Day for Malala

Op 9 oktober 2016 vindt er in The Hoxton Hotel in Amsterdam een geweldig event plaats: MotherDaughter Day. Bestel nu je tickets!

MotherDaughter Day is een charity event voor moeders met tienerdochters. 
De opbrengst van dit evenement doneren wij aan de Malala Foundation, om de toegang tot onderwijs voor meisjes wereldwijd te ondersteunen.

Doelgroep: Moeders met tienerdochters in de leeftijd van 9 t/m 16 jaar.
Voertaal Event: Engels

Tijdens Mother Daughter Day brengen we moeder-dochter koppels bij elkaar voor een programma vol diepgang én fun om de moeder-dochter band te versterken. Empowerment en communicatie staan centraal tijdens deze dag.
Bestel via de website www.motherdaughterday.com een ticket voor jezelf en je dochter(s). Je kunt inschrijven voor een ochtend- of een middag sessie.

Op deze dag neem je in een circuit samen deel aan 6 verschillende workshops.
We hebben in ons team onder andere een personal style coach, een tiener coach, een health coach en een psychotherapeut. Zelf verzorg ik als ‘organic beauty coach’ de workshop Detox Your Cosmetics, waarbij je samen met je dochter(s) een natuurlijke lipscrub maakt en info krijgt over de invloed van reguliere cosmetica ingrediënten op de gezondheid. Lees meer over alle workshops.

Na afloop van het event krijgen jij en je dochter een leuke goodiebag mee naar huis, waarmee je thuis nog heerlijk kunt nagenieten van MotherDaughter Day.

BESTEL HIER JE TICKET!

Volg het event op Facebook.

MotherDaughter Day | 9 oktober 2016 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden