Winkelmandje
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Direct inloggen! Vul het bij shizo bekende email adres + wachtwoord in om meteen in te loggen.
Registreren als klant
Voor een Shizo account hoef je alleen je voor- en achternaam, email en zelfgekozen wachtwoord verplicht in te vullen. Met een account ga je sneller door het bestelproces en bewaar je al je bestellingen.
16 Oct 2014

Baltische huidverjonging met Berkensap en G7

Time Miracle van MÁDARA is een zorgvuldig samengestelde huidverzorgingslijn voor de rijpere (35+) huid. De unieke watervrije formule bevat onder andere Berkensap en G7. Hier lees je meer over deze huidverjongende ingrediënten uit de pure Baltische natuur.Berkensap (Betula alba)
Berkensap is een “fluid of life” en een van de rijkste bronnen van vitamines, suikers, proteïnen, aminozuren en enzymen. Het levert in het vroege voorjaar belangrijke energie aan de knoppen van de berkenboom. Onder invloed van de lage wintertemperaturen van min 30 graden Celsius in het Baltische gebied, produceert de berkenboom een zoet en helder sap. Eeuwen lang hebben mensen dit waardevolle sap gebruikt als een versterkende en zuiverende drank. MÁDARA verwerkt de verjongende kracht van dit exclusieve sap nu voor jou in de watervrije formule van Time Miracle.

Watervrije formule
In cosmetische producten is water nodig om essentiële voedingsstoffen in de huidlagen te transporteren. Echter, water beschikt zelf niet over een verjongend effect. In de zoektocht naar de meest effectieve anti-aging formule, heeft MÁDARA het water vervangen door puur Berkensap. Verscheidene laboratoria aan de universiteit van Letland hebben ontdekt dat het sap van de berkenboom helpt de huid te beschermen tegen veroudering en schade weet te verminderen, die veroorzaakt wordt door invloeden van buitenaf, zoals stress, UV stralen en vervuiling. Berkensap geeft de huid energie en stimuleert celgroei en herstel.

Verjongend complex Galium 7
Om een mooie gladde huid te krijgen, heeft MÁDARA een uniek Galium 7 (G7) cellulair herstel complex ontwikkeld. Het bevat de Madara plant ( Galium verum), een sterke anti-oxidant. De toegevoegde Baltische planten hop, rode klaver, duindoorn, vrouwenmantel en paardenstaart zorgen voor aanmaak van collageen en huidherstel. Uit een klinische studie is gebleken dat G7 fijne rimpels vermindert bij 93% van de vrouwen die het product hebben gebruikt. Alle kruiden die zijn opgenomen in G7 zijn geoogst in gecertificeerde biologische noordelijke weilanden bij de Baltische zee.

Madara plant (Galium verum)
Met zijn bitterzoete, krachtige geur en honderden kleine bloemblaadjes, is de Madara bloem de koningin van de groene Baltische zomer. De Madara bloem wordt al eeuwenlang als geneeskrachtig kruid toegepast. Het is rijk aan vitamine C, essentiële oliën, diverse organische zuren en micro elementen. De Madara plant groeit alleen in het wild, in de weilanden, waar de bijen rondom de bloem vliegen. De Madara bloem wordt geplukt wanneer zij in volle bloei is en alle actieve ingrediënten de hoogste concentratie hebben bereikt. De Madara bloem staat voor de onuitputtelijke energie.
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door deze website te bezoeken en gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies die shizo.nl helpen verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »