Winkelmandje
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Direct inloggen! Vul het bij shizo bekende email adres + wachtwoord in om meteen in te loggen.
Registreren als klant
Voor een Shizo account hoef je alleen je voor- en achternaam, email en zelfgekozen wachtwoord verplicht in te vullen. Met een account ga je sneller door het bestelproces en bewaar je al je bestellingen.
13 Feb 2020

Hoe gebruik je de Rozenkwarts Gua Sha?

Heb je bij je Pai Skincare bestelling de gratis Rose Quartz Gua Sha ontvangen? (Pai actie februari 2020, waarde = 35 euro). 
Als je nog niet bekend bent met deze handige tool voor gezichtsmassage, lees dan deze uitleg over wat een Gua Sha is en hoe ze werkt. 

Een Gua Sha als onderdeel van je huidverzorgingsroutine gebruiken, gaat veel verder dan alleen maar een lekker ontspannen en luxe gevoel.
Afkomstig uit de Chinese en Zuidoost-Aziatische geneeskunde, wordt de methode van het schrapen van de huid met een gladde edelsteen al eeuwen gebruikt voor ontspanning, ondersteuning van lymfedrainage om gifstoffen af te voeren en voor verbetering van de bloedcirculatie in het lichaam. Wanneer het op het gezicht wordt toegepast, is de techniek veel zachter, waarbij de edelsteen over de huid glijdt in plaats van te schrapen. 

Er zijn met Gua Sha veel verschillende drukspanningen, snelheden, randen, hoeken en richtingen om uit te kiezen - ze ​vereisen wat oefening als het gaat om het vinden van wat goed voelt voor je huid. In het bijzonder rond de ogen moet je oefenen met heel zacht bewegen, de lichtste aanraking is alles wat nodig is! 

Pai Huidverzorging Licht Werk Rozenbottel Reinigingsolie en Rozenkwarts Gua Sha

Hoe gebruik je je Gua Sha?

Voltooi je avondreinigingsritueel en eindig met je gebruikelijke serum, gezichtsolie of vochtinbrengende crème. Alles wat een gladde basis bevordert en frictie of trekken aan de huid vermindert, is okay. Onze favoriet is de Pai Skincare Age Confidence Oil omdat de heerlijk ontspannende geur een toegevoegde bonus is.

Houd vervolgens de gebogen kant van de Gua Sha tegen je gezicht en glijd met gemiddelde druk langs de kaaklijn en kin naar de haarlijn toe. Houd dan de huid aan de zijkant van je neus met één hand vast en gebruik de andere hand om met de Gua Sha net onder de jukbeenderen tot aan het oor te laten glijden, aan elke kant. 

Pai Guide - Hoe gebruik je je gratis Gua Sha

Ga bij de ogen heel voorzichtig te werk, de huid onder de ogen is onze meest delicate huid.
Glijd met de Gua Sha zonder weerstand te creëren vanuit de binnenhoek van het oog, onderlangs het oog naar de plek waar de slapen de haarlijn raken.
Vervolgens langs elk wenkbrauwbot (boven de wenkbrauw) en omhoog van je wenkbrauwen naar de slapen.
Wanneer je aan het einde van elke beweging bij de haarlijn komt, verhoogt dan de druk enigszins en geef hier een extra momentje van spanningsverlichtende massage.
Herhaal elke beweging ongeveer vijf keer per gebied en op beide zijden van het gezicht. 

Tenslotte het voorhoofd. Sluit de ogen en houdt de oogleden vast - dan de huid tussen de wenkbrauwen als je beide kanten hebt gedaan - en glijd met de andere hand de Gua Sha van onder het wenkbrauwbot boven naar de haarlijn. 

Vergeet niet om de Gua Sha schoon te maken voordat je deze weer gebruikt - idealiter in warm sopje met (natuurlijke) zeep.
Tip: Leg je Gua Sha dicht bij je cleanser neer, zodat je aan dit ritueel herinnerd wordt wanneer je je gezicht de eerstvolgende keer reinigt.   

Shop Pai Skincare

 

 

 

 


Bron: Pai Skincare

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door deze website te bezoeken en gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies die shizo.nl helpen verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »