Kom kerstcadeau's shoppen bij Shizo op 6 december.

Kom kerstcadeau's shoppen bij Shizo op 6 december.

Op zondag 6 december staat Shizo met kerstcadeau's op de Locally Yours Christmas Mini Mall in The Hoxton aan de Herengracht 255 in Amsterdam. Shop je kerstcadeau's bij elkaar op een fantastische locatie en in kerstsfeer.

Kom live kerstcadeau's shoppen bij Shizo.nl

Kom op 6 december heerlijk natuurlijk en biologisch Christmas beautyshoppen bij Shizo.nl!
Je vindt ons dan van 10 tot 17 uur bij de Christmas Mini Mall van Locally Yours in het adembenemend mooie hotel The Hoxton aan de Herengracht 255 in Amsterdam. 

Tijdens de Locally Yours Christmas Mini Mall shop je de allerleukste kerstcadeau's van locale ondernemers. Hier vind je die juweeltjes van cadeau's die je in de winkels niet snel zult vinden. 
Dus als je nog op zoek bent naar een origineel, uniek of ambachtelijk kerstcadeau met een echt verhaal, kom dan zeker langs op deze hippe kerstmarkt. 

De leukste groene kerstcadeau's shop je bij Shizo.nl

Shizo.nl is aanwezig met diverse cadeausets in diverse prijsklassen, zoals bijvoorbeeld:

- Inika Trial Packs: de allernieuwste proefsetjes van Inika in perfect kadoformaat
- Pai Skincare:  Limited Editions
- Pacifica: Make-up sets en parfum sets
- Bulldog: cadeausets voor mannen

Je kunt al je kerstcadeaus's ter plekke laten inpakken. Hoe fijn is dat!?

Zien wij je zondag?


Locally Yours Christmas Mini Mall
Zondag 6 december 2015
The Hoxton Hotel
Herengracht 255, Amsterdam
10:00 - 17:00 uur 


Wat is er nog meer te doen?

The Hoxton Hotel
Uitgeshopt? Strijk neer in de prachtige lounge van hotel The Hoxton. Relax en neem nog lekker een drankje of sluit je shopping middag perfect af met een etentje in het restaurant.

Amsterdam Light Festival
Dit wil je niet missen! Tijdens dit jaarlijkse festival voor jong en oud toveren hedendaagse (internationale) lichtkunstenaars de stad om tot een ware lichtstad. Ontstaan vanuit het idee om de inwoners én bezoekers van de stad te trakteren op meer positiviteit tijdens de donkere winterdagen, biedt het festival een podium aan getalenteerde lichtkunstenaars.

Dit jaar staat het ruim vijftig dagen durende Amsterdam Light Festival in het teken van ‘Vriendschap’ en is te bezoeken vanaf 28 november 2015 t/m 17 januari 2016!

Met de  Water Colors vaarroute maak je op een unieke manier kennis met Amsterdam en het Light Festival. Vaar door de befaamde 17de eeuwse grachten langs de speciale Water Colors-tentoonstelling. De nieuwste lichtinnovaties verlichten het historisch erfgoed van de stad op een geheel nieuwe wijze. Vaar mee via de Herengracht en het Oosterdok naar de Amstel en ervaar Amsterdam als nooit tevoren. Boek vooraf een tocht bij een van de deelnemende rederijen

Amsterdam Light Festival 2015/2016

Locally Yours Christmas Mini Mall
The Hoxton Hotel
Herengracht 255, Amsterdam
zondag 6 december
10:00 - 17:00 uur 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden