Winkelmandje
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Direct inloggen! Vul het bij shizo bekende email adres + wachtwoord in om meteen in te loggen.
Registreren als klant
Voor een Shizo account hoef je alleen je voor- en achternaam, email en zelfgekozen wachtwoord verplicht in te vullen. Met een account ga je sneller door het bestelproces en bewaar je al je bestellingen.
20 Oct 2017

Sterke gezonde nagels met Kure Bazaar Super Base

Kure Bazaar lanceert revolutionaire puurheid voor de natuurlijke verzorging van je nagels.
Met de toevoeging van Super Base aan het assortiment nageltreatments beschik je nu over ultieme keuze in natuurlijke nagelverzorging.
Super Base is verrijkt met supergeconcentreerde Silicium (1%) en is samengesteld met een overgelijkbare 10-Fee formule. Dankzij de glanzende, maar natuurlijke finish stelt Kure Bazaar’s Super Base je in staat om je nagels eenvoudig en kwalitatief hoogstaand te verzorgen.


Hoe werkt Kure Bazaar Super Base?

Kure Bazaar Super Base bevat geconcentreerde Silicium.
Silicium heeft als voordeel dat het de groei van nagels versterkt door ze te verharden en de natuurlijke weerstand te verhogen. Het is het perfecte ingrediënt voor sterke en gezonde nagels.
Nagels hebben gemiddeld vijf tot zes maanden nodig om zich geheel te vernieuwen. Met Super Base zal je in dezelfde tijdspanne het maximale resultaat gaan zien bij regelmatig aanbrengen.


Wat is silicium?
Silicium (Silica) is een essentieel sporenelement die het bindweefsel niveau in je hele lichaam op peil houdt. Bindweefsel komt in alle organen van het lichaam voor. Delen van het lichaam die deels of voor een groot deel met bindweefsel zijn opgebouwd: pezen, spieren, kraakbeen, huid, ogen, haren, botten, bloedvaten, lever, longen, gewrichten en… nagels! De beschikbare hoeveel silicium in je lichaam neemt echter met het ouder worden af. Het gevolg? Rimpels, een drogere huid, broze nagels etc.

Het is dus belangrijk om voldoende silicium door gezonde voeding en/of supplementen binnen te krijgen.


10-Free formule

Kure Bazaar biedt niet alleen geweldige kwaliteit in nagellakken en nageltreatments. Ook de samenstelling van de producten is zeer innovatief. Kure Bazaaar biedt ongekende zuiverheid met de schoonste formule die op dit moment beschikbaar is.
Super Base en de andere Kure Bazaar nagellakken zijn namelijk ’10-Free’. Dit wil zeggen dat ze geheel vrij zijn van giftige en schadelijke stoffen die je in reguliere nagellak aantreft, zoals: tolueen, formaldehyde, dibutylftalaat, synthetische kamfer, tphp, Paraben, xyleen, Styreen, benzofenon-1, benzofenon-3.

 

Hoe verschilt Kure Bazaar Super Base van de andere basis treatments?
Er zijn drie verschillende basislakken met specifieke eigenschappen:

First Base Basecoat: geeft een glanzende, beschermende basis voor onder gekleurde nagellak.
Clean Base Nail Treatment: een matte basis voor hem en haar die ribbels opvult. Voor een perfect gladde, naturel nagel.
Super Base: de perfecte basis inclusief herstel en reparatie voor broze, snel splijtende nagels.

 

 
Super Base van Kure Bazaar biedt een uitzonderlijke basisbehandeling met revolutionaire zuiverheid.
Deze nagelverharder is verrijkt met bamboe-extract en vitamine E. Het versterkt en herstel de nagels op natuurlijke wijze. Na enkele weken toepassing zul je bovendien zien dat het wit van de lunula (witte nagelrand) helderder en compacter wordt.

Als je op zoek bent naar een natuurlijke, niet-chemische of synthetische oplossing voor broze of beschadigde nagels, dan zul je beslist verrast worden door de onvergelijkbare kwaliteit van Kure Bazaar Super Base!

 

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door deze website te bezoeken en gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies die shizo.nl helpen verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »