Parfums van Mitchell and Peach

Parfums van Mitchell and Peach

Nieuw bij Shizo.nl: Mitchell and Peach. Een klassiek Engels merk met traditie en historie. Maak kennis met de Mitchell familie in Kent, Engeland. Waar ze al vijf generaties lang hetzelfde vruchtbare stuk land verbouwen.

Ondek het verhaal achter Mitchell and Peach:

Mitchell and Peach from Jod Mitchell on Vimeo.


Natuurlijk Parfum

 

Flora no.1 is een natuurlijk Eau de Parfum van Mitchell and Peach met een klassiek en sensueel aroma.
Parfumeur Arthur Pillips creëerde de geur met essentiële oliën, die minimaal negen maanden gerijpt zijn voor een vol en intens aroma. Naast de lavendel van het Mitchell landgoed bevat Flora no.1 ook premium natuurlijke ingrediënten uit andere landen:
Viool extract en Roos uit Egypte en Marokko; Ylang Ylang van de Comoros eilanden en Palmarosa uit China, India en Guatamala.

 

Topnoot: Ylang Ylang + Palmarosa
Hartnoot: Roos + Lavendel
Basisnoot: Vanille + Viool

 

English Leaf is een Eau de Toilette. Het heeft een fris en groen, unisex aroma dat zowel mannen als vrouwen aanspreekt. Met geurige extracten zoals citrus, korianderblad, basillicum, munt en een vleugje cederhout die de geur complexiteit en diepte geeft. 
Jeanne-Marie Faugier, de parfumeur omschreef zijn creatie English Leaf als volgt: "Een klassieke cologne met een Engelse twist" - verkwikkend citrusfruit met aromatisch groen dat de geest laat ronddolen door het weelderige Engelse landschap. Prachtig toch? 

Mitchell and Peach

Naast de parfums Flora no.1 en English Leaf maakt Mitchell and Peach ook bad en bodyproducten in de zelfde geurfamilies.
Als je ook deze producten in het Shizo assortiment wilt zien, laat het ons dan zeker hieronder even weten!

Shop Mitchell and Peach

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden