Charwhite Cosmetics

CHARWHITE: WE #LOVE TO MAKE YOU #SMILE. Charwhite geeft je mooie, schone, wittere tanden met behulp van 100% natuurlijke en biologische ingrediënten van moeder natuur. Er zijn veel bleekmiddelen te koop om je die pearly whites te geven, maar de meeste zitten tjokvol chemicaliën die niet alleen schadelijk voor je tanden en je gezondheid kunnen zijn, maar ook voor het milieu. 

Charwhite Natural Teeth Whitening Powder werkt anders. Het bevat plantaardige actieve kool, verkregen uit kokosnootdoppen, ook wel activated charcoal genoemd, dat verkleuringen, aanslag, maar ook bacteriën actief aan zich bindt. Het resultaat? Bij dagelijks gebruik zal je al snel wittere tanden zien, gezonder tandvlees en een heerlijk fris en schoon gevoel in je mond.  Poetsen met het zeer fijne, zwarte poeder is misschien even wennen. Maar na enkele dagen wil je niets anders meer! Charwhite is natural glamour voor je gebit in een potje!

Charwhite Cosmetics
Natural Teeth Whitening Powder 1 + 1
Artikelcode CHA16001
€69,98 €34,99
op voorraad
1 + 1 GRATIS! We voegen de 2e automatisch toe aan je pakket.
Bleek je tanden zonder chemische stoffen. De actieve kool in dit natuurlijke whitening poeder verwijdert verkleuringen en ontgift je mondholte en tandvlees.
Charwhite Cosmetics
Natural Teeth Whitening Powder 1 + 1
€69,98 €34,99