Fine

Fine DeodorantFine is Italiaans voor 'einde'. En dat is precies wat Fine Cream Deodorant doet: het maakt effectief en op 100% natuurlijke wijze een einde aan ongewenste lichaamsgeurtjes. Fine beëindigt ook je zoektocht naar de perfecte natuurlijke deodorant die echt goed werkt. 

Fine wordt in kleine batches in Berlijn gemaakt, met uitsluitend biologische ingrediënten van topkwaliteit. Deze exclusieve crème deodorant is vrij van omstreden aluminiumzouten en andere niet-natuurlijke stoffen die je lichaam kunnen schaden. Het is zo puur, dat je het zonder problemen zou kunnen eten. Tenslotte is Fine Cream Deodorant een fijn unisex product. De geur is warm en kruidig en toch fris! Wij zijn ook gevallen voor de prachtige, klassieke verpakking die je badkamer meteen een ecoluxe tintje geeft. Fine is echt zo'n product dat je elke ochtend met een glimlach pakt. You'll love it!

Door deze website te bezoeken en gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies die shizo.nl helpen verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »