Florascent

De 100% natuurlijke parfums van Florascent worden zorgvuldig en op ambachtelijke wijze gecreëerd door een traditionele parfumeur, die de kunst van het natuurlijk parfumeren tot in de tenen beheerst. In Florascent parfums tref je uitsluitend pure, natuurlijke en biologische ingrediënten, zoals essentiële en natuurlijke oliën in een basis van natuurlijke graanalcohol, waarmee rijke geurcomposities worden samengesteld. Florascent heeft een fijn assortiment natuurlijke geuren voor zowel dames als heren.

In ons assortiment shop je de allernieuwste Florascent geuren. Zoals de vijf eau de toilette geuren uit de Edition de Parfum lijn. Stoere geuren in stoere flessen met ruime keus voor heren. En de Eco Parfum lijn, verfijnde geuren geinspireerd op eeuwenoude Japanse traditionele gebruiken. Geur in huis? Ontdek de reed diffuser lijn 'The Cubes', vijf verfijnde huisparfums voor extra sfeer in huis.
Try before you buy? Shop dan meteen de Edition de Parfum Sample Set en de Eco Parfum Sample Set en probeer alle geuren op je gemak thuis uit. Deze sets zijn ook fijn om te geven en te krijgen!

Geen producten gevonden...