Lip Organic Intimate Care

Lip - Organic Intimate Care
Ontdek het intiemste beautyjuweeltje tussen onze natuurcosmetica merken. 
Veronica Campbell, eigenaresse en ontwikkelaar van Lip - Organic Intimate Care (Zweden) zocht lang naar goede verzorgingsproducten voor de intieme zone die écht helemaal natuurlijk zijn en vrij van onnodige, huidonvriendelijke en zelfs schadelijke toevoegingen. Met haar jarenlange ervaring als cosmetica productontwikkelaar ging zij daarom zelf aan de slag om Lip - Organic Intimate Care voor jou te ontwikkelen. 

De lijn bestaat uit 2 onmisbare hygiëne verzorgingsproducten voor een volledig natuurlijke en liefdevolle verzorging van je intieme en meest gevoelige zone: 
Reinig je huid met een milde huidverwante oliemix die intensief hydrateert en verzorgt zonder de huidbalans te verstoren. 
Scheer je graag je bikini-lijn en/of intieme zone? De hydraterende scheerolie laat je scheermesje moeiteloos over je huid glijden en zorgt elke keer voor een ultiem glad scheerresultaat zonder schraalheid of irritatie van je huid.

De Lip Intimate Care producten zijn 100% natuurlijk + 100% vegan en bevatten minimaal 94% biologische ingrediënten.  Het frisse aroma van beide oliën maakt het extra aantrekkelijk om ze regelmatig en met vertrouwen te gebruiken.
Met je aankoop van Lip - Organic Intimate Care producten ondersteun je bovendien Artworks 4 Change, een kunstproject dat geld inzamelt voor de strijd tegen vrouwelijke genitale verminking. 
Lip - Organic Intimate Care: Luscious lips are chemical free!

Geen producten gevonden...