Mitchell and Peach

The familie Mitchell verbouwt al vijf generaties lang op hetzelfde vruchtbare stuk land in Kent Engeland. Van oudsher verbouwden ze aardbeien, appels, hop en hazelnoten. De jongste generatie Mitchells teelt er nu meerdere hectares zeer verfijnde lavendel. Lavendel met een zoet perzikachtig aroma, wat de Mitchells inspireerde tot het creëren van Mitchell and Peach, bestaande uit twee geurlijnen met verzorgingsproducten en parfums ‘English Leaf’ en ‘Flora no. 1’. Bekijk de video 'English Growers, The Story' van Mitchell and Peach.

Bij shizo.nl shop je de parfumgeuren van Mitchell and Peach.
English Leaf Eau de Toilette heeft een frisgroene aroma, geïnspireerd door het weelderige groen van het Engelse platteland.
Flora no. 1 Eau de Parfum heeft een klassieke en verfijnde, sensuele geur met een zeer aantrekkelijke diepte en complexiteit.
Mitchell and Peach wordt in eigen beheer en met de hand, met uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten, zoals essentiële oliën afkomstig van planten van het eigen landgoed, gemixt tot verfijnde ecofabulous parfums.

Geen producten gevonden...