Pacifica

Pacifica is een innovatief en duurzaam groen beautymerk dat de heersende vooroordelen over de prestaties van natuurlijke cosmetica en make-up met elk nieuw product naar het land der fabelen verwijst. Pacifica maakt producten die doen wat ze beloven, met veilige huidvriendelijke ingrediënten en in prachtige, recyclebare verpakkingen die zo mooi zijn dat ze echt geen kadopapier nodig hebben. 

Ontdek natuurlijke parfumgeuren op basis van graanalcohol met natuurlijke geurmixen uit natuurlijke en essentiële oliën die door Pacifica oprichter Brooke Harvey-Taylor zelf worden ontwikkeld. De geuren vind je terug in de verschillend producten zoals bodylotion en parfum, zodat je jouw favoriete geur de hele dag om je heen kunt hebben. Verwen jezelf ook met natuurlijke huidverzorgingsproducten die vrij zijn van de synthetische stoffen zoals sulfaten en silliconen die je huid beslist niet nodig heeft. De make-uplijn van Pacifica geeft je een ruim assortiment producten om uit te kiezen, varierend van getinte dagcreme tot mascara en van oogschaduwpaletjes tot lipstick. Alle Pacifica producten zijn glutenvrij, 100% vegan en proefdiervrij.

FINAL SALE! 
Met pijn in het hart nemen wij afscheid van Pacifica. Dit heerlijke Amerikaanse merk heeft helaas besloten om uit Europa te vertrekken. Shop daarom je favorieten nu met flinke korting. OP = ECHT OP!

Geen producten gevonden...