Pai Skincare

Pai Skincare - We understand sensitive skin
Heb je een hypergevoelige huid? Pai Skincare maakt voor jouw huid de beste en meest verfijnde biologische producten vol pure, zorgvuldig geselecteerde plantenextracten die je huid alles geven wat het nodig heeft. En niets van wat het niet nodig heeft. Alle producten dragen het certificaat 'organic' van de Soil Association en zijn gegarandeerd vrij van alcohol, parabenen, sulfaten, phenoxyethanol en propylene glycol. Het research team van Pai ontwikkelt alleen producten waar de meest gevoelige huidtypen positief op reageren. 

Pai is in enkele jaren uitgegroeid tot een echt cultmerk met een groeiende schare celeb fans en het merk wordt door steeds meer visagisten omarmt om achter de schermen van grote films en shows te gebruiken om de veeleisende huid van acteurs en modellen te beschermen en in optimale conditie te houden. In 2016 lanceerde Pai 'Petit PAI', biologische verzorgingsproducten voor de allerkleinsten!
Heb je echt alles al geprobeerd voor je gevoelige huid? Probeer dan Pai. Je zult versteld staan van de mildheid en de resultaten. Het credo van Pai is dan ook niet voor niets "we understand sensitive skin". Be a natural beauty, with Pai.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2
Door deze website te bezoeken en gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies die shizo.nl helpen verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »