Purepotions

PurepotionsPurepotions is een 100% natuurlijke huidverzorgingslijn voor iedereen met een huiduitdaging. Variërend van de zéér droge huid tot eczeem, psorias en andere huidproblemen.

Natalie Balmond (UK) begon jaren geleden uit pure wanhoop in haar eigen keuken te experimenteren omdat de reguliere eczeemproducten haar dochter met chronisch eczeem niet konden helpen. Dankzij het succes van haar zelfgemaakte zalf ontstond Skin Salvation, een 100% natuurlijke zalf die jeuk elimineert en de eczeemhuid helpt herstellen.

Nu is Purepotions uitgegroeid tot een gerenommeerd merk voor natuurlijke verzorging van de ultra-gevoelige en allergische huid, met een groeiend assortiment specialistische producten, die alleen ingrediënten bevatten die uitgebreid zijn getest op effectiviteit. In Engeland is de lijn zelfs op doktersrecept verkrijgbaar!
De ingrediënten zijn helemaal natuurlijk, waar mogelijk biologisch en dus absoluut vrij van petrochemische stoffen, synthetische geur en kleurstoffen die de huid onnodig kunnen irriteren. 
De producten zijn geschikt voor alle leeftijden, inclusief baby's en kunnen probleemloos op elke lichaamsdeel worden gebruikt, inclusief het gezicht, hoofdhuid en gevoelige lichaamsdelen. 
In Nederland is de volledige lijn exclusief hier verkrijgbaar op Shizo.nl!
Purepotions: For skin that needs help.

De Purepotions Skin Salvation lijn werd in 2017 uitgeroepen tot de beste natuurlijke eczeem-lijn bij de Natural Health International Beauty Awards en de Skin Salvation Ointment zalf won goud bij The Green Parent Beauty Awards 2017!