The Good Stuff

The Good Stuff

The Good Idea
Biologisch beautymerk The Good Stuff ontstond tijdens een surf trip van een groep vrienden. Vrienden die hun liefde voor de planeet, de oceanen en al het goede dat het ons biedt: verzorging, genezing, voeding, wilden uitdrukken in een puur en natuurlijk verzorgend product dat jou gelukkig maakt en dat je huid gelukkig maakt. 
Verzorging, genezing en voeding zijn tenslotte elementen die de huid ook nodig heeft. Vooral huid die blootstaat aan warmte, kou, wind en zonstraling met verlies van hydratatie, mineralen en jeugdigheid als gevolg.

The Good Essence
The Good Stuff draait om duurzame, vegan en effectieve biologische huidverzorging.
De Citrus Breeze Facial Oil is een exquise huid elixir vol pure, botanische en biologische oliën die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd en tot perfectie gemixed.
Verpakt is een onwaarschijnlijk mooie en royale fles met krachtige houten dop is deze unisex huidolie een genot om naar te kijken en om dagelijks te gebruiken.
Team Shizo wordt hier echt gelukkig van! Wij willen jou dit geluk dus zeker niet onthouden! 
Wil je je huid voeden met ingrediënten van 100% natuurlijke topkwaliteit? Met The Good Stuff geniet je zorgeloos want de kwaliteit is gegarandeerd.

The Good Stuff: The Essence of Happy Skin. 

Geen producten gevonden...