Bij Shizo heb je keuze uit diverse veilige betaalmethoden:

iDEAL
Betaal veilig en snel in je eigen vertrouwde bankomgeving via internetbankieren via onze betaalpartner MultiSafePay. iDeal is beschikbaar voor klanten die internetbankieren bij ABN AMRO Bank, ASN Bank, Bunq, ING Bank, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank of Van Lanschot.  

PAYPAL
Doe een bankoverboeking met een gekoppelde betaalrekening of betaal met je PayPal saldo.

BANCONTACT
Onze Belgische klanten betalen veilig, snel en vertrouwd via internetbankieren.

CREDITCARD
Shizo.nl accepteert MasterCard, Visa, American Express en Discover. Creditcardbetalingen worden afgehandeld door de betaalservice van PayPal.

BANKOVERBOEKING
Betaal vooraf via internet- en telebankieren door het bedrag over te maken op de bankrekening van Shizo.nl. Na ontvangst van de betaling verzenden wij de bestelling.

BILLINK ACHTERAF BETALEN
Eerst zien, dan betalen? Dat kan met BILLINK Achteraf Betalen via onze betaalpartner BILLINK.
Het minimale aankoopbedrag bij achteraf betalen is €15 en maximaal €250. Bij BILLINK Achteraf Betalen zijn de betalingsvoorwaarden van BILLINK van toepassing.
De betaalmethode BILLINK is alleen beschikbaar voor bestellingen binnen Nederland en voor klanten van 18 jaar en ouder. Bij je bestelling met Billink dient het verzendadres gelijk te zijn aan het eigen huisadres.

BILLINK voert voor Shizo.nl het volledige achteraf-betaalproces uit. Dit betekent dat je na ontvangst van je bestelling een betaalverzoek van BILLINK via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen.
Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert BILLINK een real-time gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt je verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kan je de bestelling betalen met een andere betaalmethode afronden. Heb je vragen? Neem contact op met BILLINK via telefoonnummer 0900-0400 031 of per e-mail: [email protected] 

KADOBON
Bij Shizo.nl kun je betalen met de Shizo Kadobon. Vul de code op de bon tijdens het afrekenen in bij het kortingscodeveld. 

PIN
In de Shizo Showroom kun je (contactloos) afrekenen met pinpas, debit en de meeste creditcards.