Win een Shizo Cadeaubon van 25 euro

 

Win een Shizo Cadeaubon
Regelmatig krijgen wij enthousiaste mailtjes van klanten over onze producten en service. Daar zijn we altijd zo blij mee!
Jouw ervaring kan andere klanten op Shizo.nl namelijk helpen met het maken van de juiste keuze. En andere klanten helpen jou ook weer. Daarom moedigen wij het schrijven van reviews aan. 

Elke maand kiezen we een review uit. De schrijfster/schrijver van deze review ontvangt van ons een cadeaubon ter waarde van €25 en een vermelding op deze pagina*.


Hoe doe je mee?

Je kunt reviews schrijven, wanneer je een product hebt gekocht op Shizo.nl. Je kunt na elke bestelling opnieuw meedoen.
Kies uit een van de volgende soorten reviews:

1. Beschrijf je laatste aankoop ervaring met Shizo.nl bij The Feedback Company. Na elke bestelling ontvang je automatisch een uitnodiging. Je kunt je hier ook weer voor afmelden.

2. Laat een review achter op de Shizo Facebook pagina.

3. Schrijf een product review van een recent gekocht product op de productpagina. De linkjes naar jouw producten vind je in de uitnodigingsmail van The FeedbackCompany die je na je bestelling ontvangt.

In de eerste week van elke nieuwe maand maken we de winnaar van de voorgaande maand bekend op deze pagina. De winnaar brengen we via email op de hoogte.
(*vermelding kan geanonimiseerd indien gewenst. De cadeaubon is een digitale cadeaubon via email)

WINNAARS 2017:


April:
bekendmaking 1e week mei

Maart:
mevr. Janita Oosterhof, Leusden

Februari: dhr. M. van Dieren, Bergen op Zoom

Januari:
 mevr. Jitske Man, Groningen

 

WINNAARS 2016:

December: mevr. Luet, Haarlem

November:
 mevr. A. de Gast, Almere 

Door deze website te bezoeken en gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies die shizo.nl helpen verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »